• 60 birthday

  Na een maand voorbereidingen is de  BBQ (barbeque) naar anleiding van haar 60ste verjaardag gevierd . Het was een groot , leuk feest . De bezoekers vonden het zeer geslaagd en voor mijn moeder was het de beste verjaardag die ze ooit heeft gehad . Er was een feestent opgesteld en er waren veel gekoelde dranken . Een kleine regenbui verstoorde het feest niet .We hadden wel ons overschat hoeveel werk deze BBQ met zich meebracht . Het kado was reeds vooraf geregeld en met veel show werd de bedsofa in de veranda gebracht . Mijn moeder was totaal in de wolken ervan . Naast ook vele bloemen en zelfs een telegram beschouw ik dit als een geslaagd feest . Als ik het feest nu moet evalueren zeg ik , 'nooit meer ! ' . Een BBQ organiseren voor 12 man is totaal niet te doen .We waren totaal kapot nadien en hadden spierpijnen . We hebben natuurlijk veel vlees over en nog voor weken krijg ik BBQ resten op het bord nog voorgeschotelt.  Het feest heeft ook een kleine dobber gekregen . Ik kreeg wat slechts nieuws te horen over mij neef , maar we besloten om de feeststemming niet te verstoren en het slechte nieuws iets later mee te delen . Ik kan wel zeggen , het is een geslaagde verjardag . , Gelukkige verjaardag Ma .

 • madurodam

  Vorige week een zonnig bezoek aan Madurodam (denhaag).
  Een heel fotoreportage op : http://users.skynet.be/bk226168/madurodam.htm .
  Ik vond het spijtig dat de bewegwijzering ANWB nog te wensen laat . Een klein bordje
  aan de zijkant van de weg is zeker niet duidelijk . Nochtans is er vlak voor het domein
  een tramhalte vanuit DenHaag CS . Een volledige dagtrip is te weinig . Een bezoek aan het park moet liefst nog samen gaan met andere uitstap .
  Toegang 11 Euro , parking 4 euro (dag) .
   

 • Wie ben ik

  Ik ben Mark . woon in Antwerpen en zal deze BLOG gebruiken om de 2 volgende vakantiemaanden op te vullen met informatie .
  Ik heb een persoonlijke website : http://www.markverb.net  die hier nog iets
  verder gaat maar minder updated .
  De fotoreportages zullen ook via deze site verlopen .
  Reacties en informatie , uitleg en vragen welkom als ik ze kan beantwoorden.
   
  MARKNEWS.